VILLE SUORSA PHOTOGRAPHY

    Valokuvauspalveluja yrityksille ja yksityisille

Ilmakuvauspalvelut

Ilmakuvaukset toteutetaan ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Kuvaus voidaan toteuttaa perinteisenä viistokuvana, ortoilmakuvana tai 360-asteen pallopanoraamana tarpeidenne mukaisesti. Ilmakuvaus tarjoaa perinteisestä poikkeavan ja näyttävän kuvakulman kohteeseenne. Ilmakuvaus on hyvä menetelmä vaikkapa rakennettavan kohteen visualisointiin tai rakennusprojektin seurantaan. Ilmakuvauksella voidaan tarkastaa kustannustehokkaasti myös laajempien maa- ja metsätalouskiinteistöjen tilannetta sekä tuottaa ajantasaista kuvaa esimerkiksi kaavoituksen tai muun maankäytön suunnittelun lähtötiedoiksi. Ilmakuvauksella saadaan tietoa myös mm. satokauden tilanteesta tai vaikka myrskytuhojen laajuudesta.

Kuvaukset toteutetaan aina vastuullisesti, vakuutettuna ja Trafin lentotyöstä (RPAS) olevien sääntöjen mukaisesti. Ilmakuvauksissa on aina säävaraus!

 

Ortoilmakuvaus

alueen laajempi kartoitus
kysy tarjous!
  • Laadukas ja ajantasainen, koordinaatistoon sidottu ilmakuva halutusta alueesta
  • Kuvaus suunnitellaan ja toteutetaan automatisoidusti asiaan suunnitelluilla ammattilaisohjelmistoilla
  • Maankäytön suunnittelu, maa- ja metsätalous, rakennushankkeet, pihasuunnittelu – lukuisia käyttökohteita
  • Kuvattavan alueen pinta-ala vaikuttaa hintaan, joten kysy tarjous juuri haluamallenne alueelle!

 

 

 

 

Kuvauspalvelut yrityksille

Tarvitseekö yrityksenne valokuvaajaa? Olisiko aika uusia henkilöstön kuvat tai haluatteko dokumentoida tulevan tapahtuman? Kenties markkinoida ensi kesän matkailun kärkikohteita?

Kuvaukset toteutetaan ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja ne räätälöidään aina eri kokoisten yritysten ja muiden toimijoiden tarpeisiin sopiviksi. Kuvauksissa voidaan tarpeen mukaan yhdistää tavanomaista tapahtuma- ja yrityskuvausta, henkilökuvaa sekä ilmakuvausta. Kuvakset toteutetaan toiveiden mukaisesti joko miljöössä tai asiakkaan tiloissa.

 

Hinta alkaen 140 € / ensimmäinen tunti (100 € seuraavat tunnit)  –  KYSY TARJOUS!

Etkö löytänyt haluamaasi kuvauspakettia?

Haluatko kuvan vastavalmistuneesta? Lemmikistä tai perhejuhlista? Tai aikaa kestävän muotokuvan, mallikuvan portfolioosi? Kuvallisen reportaasin retkeilykohteesta tai tunnelmallisia outdoorkuvia?

Tarjoan laajan osaamiseni kautta myös paljon muita kuvauksia, enkä pelkää tarttua haasteeseen toteuttaa juuri sinun haluamasi kuvaukset.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat kuvaukset!  –  Kuvaukset voidaan toteuttaa tarpeiden mukaisesti nopeallakin aikataululla.

Teen kuvauksia tarvittaessa eri puolilla Suomea. Kaikkiin kuvauksiin sisältyy matkakustannuksia noin 30 km etäisyydelle Kalajoelta. Lisäkilometrit 0,45€/km.

Yrityksille hintoihin lisätään aina 24 % arvonlisäveroa.